VACATURE DRUMDOCENT

28-06-2023

Ben je op zoek naar een baan als drumdocent? Hou je van een flexibele aanpak, een professionele lesruimte en veel uren maken? Dan zijn we op zoek naar jou! Drumschool Geldermalsen is op zoek naar een drumdocent voor 1 dag in de week van ongeveer 8 uur in de week (met mogelijkheid tot uitbreiding)

 

Functieomschrijving:

Als drumdocent geef je op spontane en speelse manier les en deel je je passie voor muziek. Aan de hand van oefeningen ben je nauw betrokken bij de muzikale ontwikkeling van de leerling. Je bent flexibel in de benadering van verschillende leeftijden en niveaus van de leerlingen.

 

Functie-eisen:

Je bent Conservatorium geschoold en ZZP’er. Je hebt een passie voor muziek en wil dit graag overbrengen op leerlingen. Je dient een brede kennis te hebben van muziek, met name in de hedendaagse popmuziek. Daarnaast ben je spontaan, toegankelijk en communicatief sterk. Voor de school is het belangrijk dat je committed en flexibel bent.

 

Wat bieden wij?

- Een groot aantal leerlingen, zodat je veel uren kunt maken

- Een mooie ruimte met professionele geluidsapparatuur en instrumenten

- Een leuke jonge werksfeer (geen stoffige muziekschool)

- Je bent vrij om je eigen invulling aan de lessen te geven

- Contact met leerlingen gaat via de school, je hoeft dus buiten de lesdag niet veel tijd te besteden aan planning en communicatie

- Een maandelijks salaris door middel van een factuur die je stuurt naar de school

- Vrije dagen tijdens schoolvakanties. Daarnaast kan je 7x per jaar afzeggen zonder dat je inhaallessen hoeft te doen. Dit geeft flexibiliteit als je moet optreden bijvoorbeeld.

 

Omdat de drumschool vrij hard groeit zijn we regelmatig opzoek naar nieuwe drumdocenten.Enthousiast? Stuur je motivatie naar info@benjamintorbijn.com en wie weet spreken we elkaar snel!